Friday, December 17, 2010

-tension!!-

salam semua nyer.entry ini ditulis selepas ak exam calculus.*utk rujukan di hari tua*.


tension la ak dengan pengurusan program uia ni.hari ni ak exam calculuc.semalam bley plak dia  panggil imam muda datang uia.ish.dah ah event tu betul betul bawah mahalah(hostel) ak.diorang saje je kan.dah tahu ak nak study.pastu bawak plak imam muda handsome handsome datang uia.memang ah.saje je.xleh tengok ak study dengan aman damai.ak plak gatal je nak turun p tengok imam muda tu.tapi nasib baik la.soalan calculus yang berlambak dan sangat susah tu menyekat ak dari turun mendengar talk dari imam muda.ehem.


ak agak geram ah sebab dari bilik ak tu bley dengar lagi imam muda dok bg talk.tp sayup sayup ah.meronta ronta jiwa nak turun weyh!mana ah tau.ak bleh jadi calon isteri imam muda.glam ah nnti.haha.*xabis abis perasan*.penuh kot semalam sister kat bawah dengar talk.memang ak jeles abis ah.tp ak sabar kan hati kuat kan iman.kepada sister sister yang join imam muda semalam.korang pergi sebab 'imam muda' kan?kalo 'imam tua' korang turun tak?tak kan?hee*nada penuh jeles*!-__-!


oleh sebab ak baru je abis jawab exam calculus.ak nak bgtau korang semua ak xdapat jawab dengan baik pun.ada ah 2 3 soalan xsure.ish.study bagai nak rak semalam pun xleh jawab.baik p turun tengok imam muda.*xabis abis imam muda*.tp ak bersyukur ah sebab soalan xda la berbelit belit.straight je.yang cuak nyer tang careless mistake.-__-!




ak xsempat tgok satu episode pun.-__-!


imam muda hizbur. :)



imam muda asyraf. :)




p/s: hati terubat dengan sebijik ferrero rocher dan sekotak chrysanthemums. :)
terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

10 comments:

cik miera said...

haish...jgn tension2..InsyaAllah boleh..awk dh berusaha kan..gud luck..ngee~

HaNTwO said...

xpe janji kita dah cuba yang terbaik...moga mendapat result yang meletop!!! hehe

miss epa said...

cik miera: time kasih! :)

miss epa said...

hantwo: hee.btol btol.hope so! :)

kembatolo™ said...

gua pon imam muda jugak.. harharhar

thaqif91 said...

imam muda jh pm..
srupo nge ak dh la tuhh..
ahahaha.

ieda said...

ehhehe lupakan imam muda tuu
semoga berjaya dikk :)

miss epa said...

kembatolo : haha.imam muda gak eh? :)

miss epa said...

thaqif: ish.baik imam muda pada mg.haha:)

miss epa said...

ieda: thanks kak! :)