Monday, January 17, 2011

- aku seorang business woman-

salam.

korang dah baca tajuk entri kan?hee.xpercaya ke?
ish.asal xpercaya plak.betol la.ak memang seorang business
woman tapi secara kecil kecilan la.xda la berjaya and success
cam DATO' SITI NURHALIZA.hee.

sebenarnya.since sekolah menengah lagi ak memang suka buat
bisnes.dlu ummi buat kan nasi ayam bnyak banyak and ak p 
jual kat sekolah.rilek je jual nasi ayam kat kantin sekolah.bila 
masuk hostel plak.ak beli banyak keropok and gula gula dari kedai 
borong and then jual dari bilik ke bilik kat hostel.dorm ak dah macam
 kedai runcit dah.haha.kalo ingt balik malu seyh!tp tu pengalaman 
yang amat berharga ah pada ak.

kat uia ni pun ak still lagi buat bisness.ak jual brooch.ak jual kerepek.
ak jual cup cake.ak jual cookies.ak jual keropok ikan.ak jual muffin.
bnyak ah.tapi yang paling advance sekali bila ak jadi reseller utk baju 
muslimah brand hilyah

kepada korang yang rsa nk order t-shirt muslimah from hilyah.
boleh la email ak.harga bleh dirunding.hee.

yang ak nak buat tapi belum tercapai lagi ialah nak jual jersey.
sebab nyer.adik ak selalu amik stock jersey kat klatey.so
ak rsa rugi plak kalo ak x join jual jugak.tapi masih dalam 
perancangan.ak sekarang pun tgah belajar tentang e-bay.
bagi ak.minat ak dalam bisnes ni maybe bleh pergi jauh.
sapa tahu kan?

kalo korang ada yang interested nak tahu psal brang yang ak jual.
 bley je email ak.

ifa_iwan@yahoo.com


muslimah t-shirt for gurl.

muslimah t-shirt for ladies.

cookies and keropok ikan. :)

cup cake pelbagai perasa. :)

jersey dari kelab tersohor.

i like white!ehem :)



p/s: sape jadi pakwe ak.ak bagi 5 helai jersey free.haha.kata kau! :)

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

11 comments:

Afiq Din said...

waahh.. dh berbisnes skg...
bgos2... slmt maju jaya ye :)

miss epa said...

afiq :haha.thanks :)

MiSs TOrA said...

teruskan usaha anda..bgus sgt berbisnes ni..tora pn minat gak wat bisnes cume tak tawu lg nk wat bisnes pe hehe..=) gud luck yer

♥.♥.♥.Mizz Nia Aysruq ♥.♥.♥. said...
This comment has been removed by the author.
miss epa said...

miss tora: thanks eh. :)

miss epa said...

miz nia: order je.kalo berkenan dekat catalog.just email me. :)

qaseh said...

bgus2..pndai cari duit lebey

Farhana Sahri said...

lau ikotkn..ramai yg pnh jd peniaga

miss epa said...

qaseh : hee.tmbah pendapatan :)

miss epa said...

farhana: btol btol. :)

MiSzy DiaN said...

wahhh bisnes women yaaa.. semoga success slalu yaa.. :)