Thursday, February 24, 2011

-Bye Bye CFS IIUM-


salam semua.

hari ni selesai la semua exam final ak.sungguh lega yang amat.
abis la satu peringkat pembelajaran dalam hidup as a student.
terasa baru je ak masuk asasi uia ni.terasa baru je kenal semua
kawan kawan kat cni.sekarang semua dah selesai dah.

jom kita usha apa yang jadi dari first time ak masuk cfs ni.

taaruf(orentasi) week


muka yang masih suci masa first time masuk uia.haha.

semester satu


ni lecturer math ak yang berasal dari klatey and semua student
dalam gmbr tu pun student klatey  kecuali sorang je.hee.

semester dua


ni student kelas arab ak dengan ustazah kitaorg.best sgt 
dapat belajar bahasa syurga. :)

semester tiga


memang saje ah ak letak gambar ni.nak tnjuk ak dengan
lab coat tu.haha.

semester empat


ni kelas physic dengan madam yang paling sporting sgt.
cuba korang teka mana satu madam?hee.

semester lima


salah satu program yang ak handle utk sem last di uia.

kenangan terindah cfs iium







kenangan yang mengajar seribu bahagia dan seribu tangisan.
friend forever ye kawan kawan! :)

okay.itu saje utk malam ni.ni pun ak update sambil menunggu kawan ak
packing barang dia.aish.lama nyer.nasib baik ada ceera chomel disisi.

"awak!cepat la.jom kita balik!tapi nak mkn pakapau dulu tau!"



p/s: setiap pertemuan pasti ada perpisahan.redha dengan segala takdirnya. 

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

18 comments:

Zeeqa ~ Ajie said...

tahniah!
lepas ni jadi student UG plak ya! :)

.: iEyLa :. said...

huhu..rindu plak clas kat smawp..
clas english ptg2.huhu

Miss A said...

awak budak uia ke?sye pun same larh.keh3

Fathiah Hamim said...

ohhh matric uia rupanya. ;)

AiDa AzRyN said...

Sedih je kan bila dah nak akhir sem.. huhu.. pasni sure rindu time belajar..

mlle tqa said...

tqa da cuti dulu :P

Cik Yana said...

Cik Yana pun rindu kawan-kawan masa belajar dulu. Huhuhu~

syairahmohdanuar said...

congrats!!mesti sedih jugak en :')

miss epa said...

zieqa: hee.UG?apakah itu?haha :)

miss epa said...

ieyla: hee.skrang kat ner?

miss epa said...

miss A: hee.sama la kita. :)

miss epa said...

fathiah : ye ye. :)

miss epa said...

aida: hee.agak la.lambat lagi nak sambung degree ni. :)

miss epa said...

tqa: alahai syg.akak grad dlu.hee :)

miss epa said...

cik yana: hee.rindu itu harus. :)

miss epa said...

syairah: yup.sedih skit.hee :)

zuk zuhaiza said...

eh..junior..

saya menunggu kedatangan anda di kuantan...hehe

btw, follo u..

zuk zuhaiza said...

eh, junior..

sis menunggu kedatanganmu di kuantan..hak2

btw, follo u..