Tuesday, March 1, 2011

-Mega Sale!-


salam semua

hai semua.hari ni nak buat jualan murah lagi.
nak tambah koleksi jual novel.hari tu punyer dah 
ada yang terjual.so sekarang nak tambah lagi.
jom usha :






novel list :
(korang boleh klik dekat nama novel utk tgok sinopsis)


dosa semalam by adilla tasha -rm13 (sold)
hingga ke akhirnya by siti nur dhuha -rm16 (sold)
indahnya takdir by syikin zainal -rm13
jika bukan kerana bintang by dhieya adlynna -rm15
kutemui cinta by nuraqilah syuhaida -rm15
lara rindu by amanda aniqah - rm15
cinta kepala batu by ayu emelda -rm13 (sold)
dengar kata hati by iffa zalia -rm13
doa buat suamiku by sri diah -rm13(sold)
menanti kasih by norzalina nordin -rm13
sungguh ku cinta by anis ayuni -rm13
ruang rindu by rozita abd wahab -rm13(sold)


semua novel ni dijual dengan harga yang sgt murah.
so grab now eh.
semua nyer free shipping.novel novel masih dalam 
good condition siap berbalut lagi.



so kepada sesiapa berminat nak beli atau pun sebarang pertanyaan.
just email sy ye.

ifa_iwan@yahoo.com





p/s: segalanya bermula kini. :)

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

10 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

mak aih..banyaknya....

dah la GKSB minat novel..

nk beli duit plak tgh kering...

aduyai..

diana said...

dulu selalu jugak baca2 novel ni..
la ni tak dan dah la..
baca sinopsisi je la..
hahahha

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

najihatussolehah said...

cinta 3 suku x de ke.,.

krole said...

wuahh!!rupenye miss epa kte ni kaki novel~ahaks

Cik Yana said...

Novel omputih tak de ke?

syafiQakarim said...

erkk..gila weh..!!!
time nak final time ni lah dia
nak pomot novel.grrrr..
kang da nampak novel mmg
tak baca la nota anatomy bagai.
haha.grr..tp....
berkenan la dekat 2 novel tu ;)

Woofer Storm said...

njiha :cnta 3 suku sy ada..heeee npa jual nvel?syg tau,sy baru je start buat koleksi ni,,dpt tahu blog ni dari kak diana..hehehee bila nak bagi novel free ni??hehee

Efipurpleshine said...

hey...mau tanya..yang novel DOSA SEMALAM 2 ade lagi kew???best x cter nye???

mumui said...

nak yg ruang rindu tu bole??
email kat saya ya lau ada.... bibie_1992@yahoo.com....