Monday, March 21, 2011

-Tuhan berikan aku cinta-


salam semua.

hari ni bangun pagi ag even semalam ak kerja smpai 3 pagi.
bangun pagi buat breakfast.ehem.milo panas je pun.haha.
lepas tu terus je ngadap laptop cam biasa.blogwalking
merata rata.baca entri entri fresh dari kawan.

bila masuk satu blog ni.dia ada lagu.lagu tu memang menarik
minat ak la.ak xtutup terus blog dia sbb nak dgr lagu tu.
ak rsa lagu tu dah diulang berpuluh kali kot.hee.
ntah ah.bait bait lirik dia menyentuh hati.syahdu je dipagi hari.
ayat tu memang kena berpuitis camtu ye miss epa.haha.

ak try nk upload video dia supaya korang pun bleh feel skali.
tp berukband ni nyata tidak membantu.so ak bleh kongsi 
lirik je la ngan korang eh.

Lirik lagu Ayu Shita – Tuhan Berikan Aku Cinta

Walau aku senyum bukan berarti
Aku selalu bahagia dalam hari
Ada yang tak ada di hati ini
Di jiwa ini hampa
Ku bertemu sang adam di simpang hidupku
Mungkin akan ada cerita cinta
Namun ada saja cobaan hidup
Seakan aku hina

Tuhan berikanlah aku cinta
Untuk temaniku dalam sepi
Tangkap aku dalam terang-Mu
Biarkanlah aku punya cinta
Tuhan berikanlah aku cinta
Aku juga berhak bahagia
Berikan restu dan halal-Mu
Tuhan beri aku cinta

Ku bertemu sang adam di simpang hidupku
Mungkin akan ada cerita cinta
Namun ada saja cobaan hidup
Seakan aku hina

Tuhan berikanlah aku cinta
Untuk temaniku dalam sepi
Tangkap aku dalam terang-Mu
Biarkanlah aku punya cinta
Tuhan berikanlah aku cinta
Aku juga berhak bahagia
Berikan restu dan halal-Mu
Tuhan beri aku cinta

touchingkan lirik dia.ish.indon ni kalo buat lagu bleh
bikin ak nangis.haha.hari ni ingat nak masak spaghetti.
mintak mintak jadi la eh. :)


p/s: do all things with love. :)

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

9 comments:

♥Princess Delliza♥ said...

APA TAJUK LAGU DEAR? LEH CARI N DGR..

si gadis! said...

tros donload nk dgr.. beh gak ar..

Mohamadazhan hjDesa said...

cinta manusia kerana cinta Tuhan :)

SweetSyaza said...

lagu ni memang best pun..dulu penah letk kt blog,tp skg mcm nk letak blk je..ngehehehehe

Cutiesifa said...

best liriknya..
nak cari lah..

ainraus said...

ni ost drama kan? janji kekasih. :)

ieda said...

ermm x pernah dgr dik ..

Sera Amanda said...

Lagu ni soundtrack ketika cinta bertasbih..best..~kene ngan hidup saye skang..hehe

+p3LanGi cEria+ said...

lagu nie memang best sgt2!!