Sunday, March 27, 2011

-Zizan raja lawak jadi rappers?-


salam semua.

hai semua.sihat ke korang semua?dah lama xupdate blog
rasanyer.sbb kesibukkan kerja dan masalah kesihatan yang
kurang baik.sekarang ni asyik batuk je.macam nak demam
pun ada.harap harap lepas ni okay la.hari ni hari yang 
agak mengembirakan sebab tadi ada makan makan ckit dengan
 family ak.best la dpt berkumpul ramai ramai kan.

lepas semua dah balik tadi.ak terus blogwalking.membaca isu 
semasa dan menambah ilmu seperti biasa.hee.
pastu tadi ak layan satu video dekat youtube ni.
so nak share la ngan korang.memang terbaik ah.
korang patot tgok gak sbb ada zizan raja lawak.serius
menjadi rap zizan ni.hee.ak suka!nampaknyer zizan memang
ada bakat tuk jadi rappers!hee :)

Zizan Raja Lawak ft. Dina - Selamat Tinggal 




terbaik dari ladang! :)


p/s: sila jgn jadi manusia bodoh sombong.kelak dibenci org.

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

8 comments:

misz nOr said...

cantek aktres dalam video ni. lelaki tuh pon hensem! :)

little cart00n said...

best gila lagu ni!
zizan pun rap dgn jayanya! :)

cik ziqa said...

suka v.clip ni.... :)

Irma A.Wahid said...

sediy tgok video nih~~

♥AYU cik YUYU♥ said...

SUKE ! zizan mmg berbakat !
like ZIZAN . hehe :)

Lilyel said...

Salam.

Saya tengah buat survey pasal blogging untuk kertas projek saya. So, kalau berkenan sudilah isi questionnaire di bawah ini. Thank you so much 

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

Salam,
Lily
Note: Sila abaikan jika anda bukan pelajar IPT. 

pRiNCe said...

nice...entry...:)
thnx tau datng melawat...:)

awak dah join contest cabutan bertuah kat blog sy??

ieda said...

aloor x leh tgk lah pulakkk huhuhuh