Tuesday, March 29, 2011

-Yuna dan gaya tudung terbaru-


salam semua.

hari ni ak bgun pagi pagi.ehem.xpagi sgt pun sbnarnya.
ingat nak basuh baju pagi ni.nak kemas rumah ckit.
al maklum la ak dapat mc lama gak ni.macam malas
dah nak kerja balik.haha.apakah miss epa?
baru dapat gaji pertama dah malas kerja dah.aish.=_=

tadi ak layan la tumblr kejap.update ckit and then ak p la usha
tumblr yuna.oh tidak!


kenapakah yuna?ehem.ak plak touching lebih kan?hee.
pastu ak usha la oh bulan! and then jumpa la satu
berita ni.



Penyanyi Yuna yang kini sibuk dalam promosi EP terbaru di US telah 
digemparkan dengan artikel rakan media Beautifulnara pagi tadi 
berkenaan isu fesyen tudungnya yang terbaru. Kami difahamkan, 
blog tersebut menegur fesyen tudung Yuna yang kelihatan semakin pelik
 sejak kebelakangan ini.


sumber : oh bulan

ak pun usha la camna gaya tudung yuna smpai kena tegur tu.
pelik cam tudung saji kah?hee.jom usha :





ala ala datuk siti kita dah cik yuna sekarang.tapi bg ak.
ak lebih suka yuna yang bershawl lagi.nmpak lagi stylo.hee.
tu pendapat je ak la.




manis je camni. :)


sebenarnyer dah lama cik yuna zarai kita ni delete tumblr dia.
ak je baru tahu.ngee.mintak maaf la.sibuk sikit kebelakangan ni.


p/s: nak shopping baju! :)

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

7 comments:

Finaz Jaafar said...

btol la..ske yuna dgn shawls

Cik Yana said...

Bukan nak kata la. Macam style latest tu macam dah tak menutup aurat sangat da. Lebih baik die bershawl macam dulu. Nampak mude dan sweet :)

Entry terkini: LipIce Free Untuk Anda dan Kawan-Kawan!!! :)

miera myrofa said...

thanks for the pictures..
dgr jugak pasal gaya tudung yuna kene tegur tapi x taw gaya mcm mane..
now only tahu lpas u letak gmba ni..
hehehhee ;))

syairahmohdanuar said...

yuna dulu lg best :)

Mohamadazhan hjDesa said...

tak cute dah yuna, baik pakai tudung cam admin blog lagi bgus.hehe

Eyqasara said...

tudung yg dia pkai gaya skrg ni nmpak lebih terdedah.. huhuhuhu...

puteraduyong said...

semoga yuna kembali... :)