Friday, April 1, 2011

-Fanpage MissEpaFazwin dirasmikan-


salam semua.

apa khabar semua?sihatkah anda anda semua?
kalo xsihat tu cepat cepat la jumpa doktor eh.
mood ak hari ni normal.xda apa apa perasaan.nak kata
gembira tak la jugak.nak kata sedih xjugak.sgt stabil okay.hee.

hari ni buat kali pertamanya.ak dah buat satu fanpage 
untuk blog MissEpaFazwin dkat facebook.hee.bukan men gembira
lagi bila boleh buat.haha.padahal org len dah beribu riban dah org 
like.ak baru nak start.ngee.xpa la kan.selama ni ak cam xconfident
nak buat fanpage ni.takut nnti ak sorang je yg like.wak lu.sedih ah bhai.
hee.tapi oleh sbb ak rasa sekarang dah tiba masa utk yakinkan
diri sendri.ak gagah kan diri p buat fanpage utk blog ni.

hee.ni la rupa fanpage MissEpaFazwin.bangga tgok ada pages
sendiri kat facebook.haha.sila rendam sy dalam baldi yang 
mengandungi air panas dengan kadar segera sblum perasaan
riak ni menghantui diri.=_=!

kepada korang semua yang ada facebook tu.sudi sudi kan diri 
anda la utk like fanpages MissEpaFazwin tu eh.
sokongan dari korang amat sy hargai.thanks :)



sayang menyanyangi.cinta mencintai. 



p/s:kadang kadang ada rindu yg dtg.

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

7 comments:

nelly said...

Nelly suka orang ada fanpage ..hehehe

nabila faryzza said...

okay, sudah like fan page kamu. :)

Mohamadazhan hjDesa said...

i like :)

Cik Yana said...

Tahniah atas perasmian fanpage tu. Jamuan makan tak de ke? Hehehe~

Entry terkini: Happy Birthday Superman!!! :)

CahayaCintaIlahi said...

wah beshnyeeeee.. ada fanpage.. nt kte like ye ;)

qin said...

like:)

Pyka Rahmat said...

untunglah ada fanpage.