Saturday, May 28, 2011

bersosial bersama gadis hot !


salam semua.

okay.sgt penat sekarang keja sbb ak langsung xda cuti.
seminggu direct ak keja.mentang mentang la ak ni muka
rezeki.ehem.perasan xabis abis miss epa ni.hee.

by the way.hari nak citer kat korang yang ak kuar
bersosial semalam.setelah diajak berkali kali oleh
 si dia - si dia yang berkenaan.akhirnya ak kata "ya" la
jugak.lagipun dah lama ak xkuar bersosial ni.al maklum.
org bujang.nk bersosial cmna.hee.

gmbr bergerak lagi.i like! :)

so nk dijadikan cerita.semalam ak kuar tgok mvie dengan beberapa
gadis gadis hot mcd ni.nape hot?sbb mak cik mak cik ni semua dok
bhagian kitchen.tu yg hot sgt tu.haha.

mak cik mak cik ni semua da lama sbnarnya ajak kitaorg
lepak sama sama.tapi sbb masa keja xsma.tu yg lambat ckit kitaorg
bley kuar sama sama.apa apa pun.ak sgt gembira smalam even
kuar ngan mak cik mak cik ni sbb diorang memang
besh abis!hee.

che mat,cik leha,cik nab n cik ana. :)

sblum start movie kita snap gmbr dlu.hee.

acik acik belanja sy pizza papa john.terbaik ah! :)

punya ah khusyuk ak makan smpai xingt org laen da. -__-

semalam layan movie nur kasih smpai teresak esak semua
menangis.hee.ak je xmenangis.air mata da abis kot.


pendapat ak pasal citer ni :

bg ak citer ni bnyk pengajaran yg bley kita kutip.
yang ak paling suka pasal citer ni bila dialog antara
remy ishak dengan ahmad pasal zakat.
"kita akan dapat ganjaran yg setimpal dengan apa yg kita korban kan."
bagi ak kata kata tu ada betul nya.mcm mna nur amina korbankan hidup dia
utk adam masa adam sakit.and then akhirnya dia dapat anak yang selama ni dia nak.
kesimpulannya.bnyk pengajaran dan yang tersurat and tersirat nya
dalam citer ni.tahniah utk pengarah nya ya. :)

good job remy ishak and tiz zaqyah! :)
*tumb up*




p/s: ummi da start col bnyk kali da.-____-

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

4 comments:

saljihitam said...

tak pi tengok lagi. tapi kena pi tengok jugak ! grrrr~


hehehehe

NURUL AINI NORAZMAN said...

aini baru pergi tgk tdi,.mmg bnyk input yg baik,.tpi agak mmbosankan,.hehehehe

Wanie said...

wahhh, p tgk wyang ngan rkan skerja..
mkcik2 pn lyan gk wyang eh..hehe

asyraf ab rahman said...

xlama, epa lak y akn jdi hot... haha