Sunday, May 29, 2011

weekend bersama family


salam semua.

hari ni hari yang sgt memenatkan.semalam kononnya nak
tgok man u vs barca.pastu pkul 2.00 pagi ak tertidur.
apa la mata ni.xley nak tahan lagi 45 min ke?aisyh.-__-
tp nsib baik xtgok.kalo tak.ngis ak kena kutuk ngan 
anak sepupu ak yg sokong barcelona.hee.



hari ni jugak jadual ak full.sbb hari ni kitaorg buat
door gift tuk weeding kakak ak.dia nyer majlis perkahwinan
dah makin dekat da.ak pun xlama lagi da nk blik klatey.
terasa mcm kejap je masa berlalu.fuh!

ni tester muffin.hee.yg ni pun da nmpak cam yummy sgt! :)

door gift ni kira cam hadiah sepupu sepupu ak utk kakak ak.
seronok sbnarnya bila buat ramai ramai.rsa mcm kat
kedai bakery pun ada.dgn bau kek nya.hee.

tgok tuan tanah punya khusyuk frosting  muffin.

600 packet muffin utk door gift.

nak siap kan 600 packet ni.punya ah lama.amik masa 2 hari kot.
semalam and hari ni.ak join hari ni je coz semalam ak keja.
letih tapi sgt seronok!  :)

utk kak long dan abg zul.


p/s: semoga segalanya berjalan lancar. :)

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

9 comments:

NURUL AINI NORAZMAN said...

fuyoo,.nampk sedap tuh,.=))

Mohamadazhan hjDesa said...

nice =)

Nonie said...

semangt nya die wt keje..hihiih

amna said...

saya suka muffin drpd cuppies coz cute je. sekali telan x perlu cuit2 :)

snf said...

wah.mcm best je door gift.akak maek tempahan jgk ke?

Aida Azryn said...

wah.. muffin!!! @.@

cik lyna kaman said...

wahhhh , comel jea muka time buat keja :)

A retarded kitty said...

mintak sikit, lapar ni

miss.Addin said...

wah sedap nya !

tertelan air liur*