Thursday, June 2, 2011

giveaway Missepafazwin tamat


salam semua.

hai hai semua.currently ak da kat rumah.ni je ada masa
kejap tuk update blog.sungguh penat dengan persiapan kenduri
kawin kakak ak.adoi.org laen nak kawin.org laen tumpang penat.
hee.yang paling best dapat berkumpul ramai ramai.so xda hal la
kalo penat ckit.hee.


entri hari ni adalah untuk mengumumkan penutupan giveaway
 yg ak adakan bermula 14 may hingga 31 may 2011.
okay.dengan ini sy secara rasmi nya ingin menutup



thanks kepada semua yang join.dan lepas ni ak akan review
semua blog yang join and then kita usha siapa
yang bertuah okay! :)

senarai peserta
ni lah senarai blogger yang join giveaway new zealand missepafazwin
hari tu.thanks atas kesudian korang join eh.lepas ni ak akan 
review semua blog yang join utk memberi traffic kpd korang.
insyaAllah.thanks sekali lagi eh! :)

pemenang akan diberitahu insyaAllah pada 6 hb june 2011.
3 blogger bertuah akan dapat souvenir dari new zealands.


  

p/s: puchong to kota bharu. :)

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

3 comments:

♥ SWEETSYAZA ♥ said...

tak sempat join kotttttt

shera haifa said...

dtg kota bharu eh? have a safe journey..
sy org kelantan,.,
=)

tiefazatie said...

wah..sgt comel!moga ada rezeki ifa..=)