Friday, July 29, 2011

Ben Ashaari oO Ben Ashaari

SALAM SEMUA.

hari ni ak shopping sakan dekat time square.OMG!! tersentap
ak bila tgok purse ak dah kurus macam cicak terkepit pintu.waa.
touching ngan diri sendiri sebab xmampu menahan nafsu membeli belah.
aish.tapi xpa la.tu semua shpping utk hari raya.sekali setahun je.ehem.
sedap kan hati ak macam biasa.haha.


entri hari ni nak cerita pasal ben ashaari.jangan korang kata xkenal plak.
terutama blogger blogger satu malaysia.seharusnya kenal dengan sifu
yang bnyk bagi traffic dekat blogger laen.sgt membantu bagi ak.


BEN ASHAARI






ni la antara header yang digunakan bro ben kita ni selama 
hampir setahun ak kenal blog dia.


pendapat ak pasal blog ben ashaari :
bagi ak.bnyk ilmu kita bley kuti dekat blog ben ashaari ni.bnyk je info info berguna yang abg ben bagi.ayat yang selalu abg ben bagi :
RAJIN RAJIN LA GOOGLE.JANGAN ASYIK MEMINTA JE.
ni memang ayat dia yang paling ak ingat la.hee.kalo newbie newbie yang baru nak belajar dunia blogging ni.bley la baca balik koleksi entri abg ben.and then korang akan tahu la mcm mna ssah payah jadi blogger ni.cabran yang hebat utk blogger blogger hebat mcm diorng la.ak ni blogger biasa je.so xda nya cabaran apa pun.cabaran setakat kering idea je.haha.
apa apa pun syabas buat abg ben ashaari eh! semoga segalanya
berjalan lancar dan bley terus memberi info berguna buat semua
blogger yang nak belajar macam ak.


[ PERHATIAN!INI BUKAN ENTRI MEMBODEK ABG BEN ASHAARI.
INI ENTRI IKHLAS TANDA TERIMA KASIH ]


tersenyum sorang sorang lepas tgok kotak
UKHWAH saya! :)






p/s: kawan yang lupa diri semakin lupa daratan.aish.

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

2 comments:

Lieyda said...

bila encik ben mauh kawan sama sy. hukhuk

ieda said...

eleeeeeeeeee bodek lah nie .. x kighe .. x kighe ... lalallala ekekkekek ( ngoseekkkk dik ! )

tahniah , blogger hebat dah folo, teruskan berblog dik .. dunia blog nie banyak cabarannya .. yg paling x tahan bila berblog nie mengikut mood kita yg turun naik kannn :))