Saturday, July 9, 2011

BUY 1 GET 1 FREE Double Cheeseburger

SALAM SEMUA.

hai hai semua.pagi sabtu yang indah.mesti ramai yang melepak
lepak bersama org tersyg kan?aish.selamat bercuti la smua nya eh.
hari ni ak menghadap laptop je.xpi mana mana pun.


hari ni nak korang kupon mcd yang terbaik kepada semua pengemar
DOUBLE CHEESEBURGER.

ni la kupon nya.sila print ya anak anak.print white n black pun
diterima.

korang semua bley amik kupon dekat link ni :


even ak da xjadi crew mcd.tapi crew crew mc donalds still contact
dengan ak and inform ak pasal ni utk share kat korang semua.
korang pun kena pandai la eh nak guna kupon ni.jangan korang
plak yang rugi nnti.pesanan ak.better jangan add on apa apa 
time redeem kupon ni.hee.


p/s: rumit.

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

8 comments:

Aida Azryn said...

weewitt.. header baru eh?;B

Adylia Qarissa said...

serbu mcd :)

Umi Asura Sanusi said...

ni yang tetibe rasa macam nak makan mcD ni. Yum, yum....

Terhangat
Malaysia ada Perkampungan Perancis dan Jepun, Tahu Tak?

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

thnks for info...

miSz apPLe said...

rSe lApr aR pLak..hIhI..

Far8 budak baik said...

serius khh???
dah ar mc chicken
burger tu aku
suka gile..
ahahaha =p

caliph shuriken said...

aritu diorg dok sibuk print kupon ni laa sbb nk mamam burger tu, hikk...

latest en3: latest tips exam PTD?

tomatokering :) said...

hihi tengs ! tak sabar nak redeem ! ^^