Saturday, July 2, 2011

CONTEST SAYA DAN KACA MATA

SALAM SEMUA.

malam yang indah hari ini.ak ingat bulan ni bulan yang
baik utk ak join contest.hee.sbb nya da lama sgt ak xjoin mana 
mana contest.smpai ada yang merajuk ngan ak sbb ak xjoin
contest yang diorg tag.huu.mintak ampun.keadaan masa yang
xmengizinkan dlu.tu yg xsempat tu.huu.amboi.pnjang nya 
mukadimah hari ni.hee.

hari ni ak nak join 


chomel je owner nya.so korang yang nak join
bley click dekat link kat atas eh.

SYARAT2 NAK JOIN .
1 . HARUS follow blog lya . n like page lya (kalu sudi )
2 . copy banner CONTEST SAYA DAn KACA MATA n letakkan kat entry korng .
3 . sertakan gambar korng pakai KACA MATA .
4 . story cket sal gambar tuh.na byk pon ta pe. 
5.tinggal kan link korng kat ruangan komen contest nie .
6 . tag kat 3 kawan korng . 


so ak nak pertaruhkan gambar ni :

ni lah gmbr nya.gmbr ni di amik masa ak kat new zealand
untuk konvokesyen abg ak.kaca mata hitam tu pun ak rembat
abg ak punya.hee.nampk cool la jgak kan?hee.

ak nak tag 3 org kawan yang memang sgt gemar
mengambil gmbr and join contest.hee.

p/s: pemenang GIVEAWAY MISSEPAFAZWIN akan diumumkan xlama lagi. :)

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

6 comments:

Aida Azryn said...

ngee.. nanti aida join. thanx sbb tag aida! ^.^

Amyna said...

Semart cermin mata..semoga berjaya ya pren... :-)

lyaidma said...

tq join . gud luck ya (=

Mohamadazhan.com said...

silaunya....hehe

ieda said...

thanx dikk .. nanti akak buat ekekke :) kena buat kat umah nie .. pic banyak kat lappy umah ..

A'Aini said...

Aini singgah follow . . . Aini salah sOrang yang jOin cOntest saya dan kaca tu :) mago sucsess ya :)