Sunday, July 31, 2011

horey horey !

SALAM SEMUA.

terasa cepat masa berlalu.sekarang da nak ramadhan dah.
lepas ni syawal.pastu ak masuk uia kuantan da.episode baru
dalam hidup ak.aish.berdebar pun ada.apa apa pun salam
ramadhan kepada semua.semoga ramadhan tahun ni
lebih baik dari tahun tahun yang lalu.

hari nak cerita pasal kegiatan sosial secara sihat ak sebelum
ramadhan tiba.ehem.biasa la makan puas puas and the shopping
sakan sakan.da start puasa.nak concentrate beribadah je.ehem.
*memang tu impian setiap kali bulan puasa.tapi xpernah berhasil
aish -____-! *

so semalam ak bersama sama SAHABAT SAHABAT ak berjalan jalan
di times square.saje la luangkan masa utk bersama sama.lagipun kitaorg
da lama xjumpa kot.lagipun semua dok jauh jauh kan.macam mna
nak melepak.so bila ak da jejak kaki kat kuala lumpur ni.diorang
pun ajak la buat bising kejap kat times square.hee.dan yang paling
penting diorang memang TERBAIK.


aku memang suka buat muka tension bila lapar.so abaikan.



 ini la SAHABAT SAHABAT.kitaorg xpyh sign kontrak BFF FOREVER EVER
 bagai utk jadi SAHABAT.sayang korang sangat sangat. :)

lepas tu ak ada la shopping beg dan baju.ehem.ak ni memang xsah xbeli
apa apa kalo jejak kaki kat bangunan time square tu.aish.



tgok beg and blouse baru.xpyh tgok muka ak 
da macam model tak menjadi da.haha.


aku suka blouse ni.da mcm princess da.*pasan je lebih ni*

okay.kepada semua orang islam yang baca entri ni.selamat 
menyambut bulan ramadhan dan semoga ramadhan ini penuh barakah
buat kita semua.ak jugak nak mintak maaf andai pernah tersalah kata,
terngumpat,tercakap bohong,,terkasar bahasa.mintak maaf sgt eh.
ak juga manusia seperti smua. :)


p/s: sy suka bulan puasa.

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

5 comments:

Mohamadazhan.com said...

Salam Ramadhan Karim…selamat berpuasa, moga dirahmati-NYA =)

ada bakat model tu =)

msredcheesecake said...

blom raya da shopping? kang bejangkit lak kat akak kang...hheee

samat menyambut ramadhan....

H.J said...

posing ala2 model da..ahah

Wanzi said...

Selamat menjalani ibadah puasa dan semoga penghayatan Ramadan kali ini lebih baik berbanding sebelumnya kerana kita tidak mengetahui, adakah kita masih ada peluang untuk bertemu Ramadan seterusnya. Wassalam

Ir Firdaus said...

shopping sakan ea kt TS tu... hihi~
selamat menunaikan ibadah puasa dan ibadah2 lain dalam bulan ramadhan nie! ^_^

p/s : comey sungguh anda berposing dlam pic2 tu ea.. ^_~