Saturday, July 30, 2011

terima kasih ya Allah

SALAM SEMUA.

hari ni pagi pagi lagi bangun utk update blog sebab kejap lagi
nak pi horey horey dengan kawan kawan ak dekat bandar besar
kuala lumpur.sbb malam ni da nak balik klatey.so nak tmbah koleksi 
baju raya dlu.ehem.bunyi macam duit ak bnyk la kan.padahal usha je.
kalo mahal sgt tak beli.tggu shopping ngan ayah bru best.haha.


[ PERHATIAN!ENTRI INI DITULIS DENGAN PENUH PERASAAN SERIUS ]

hari ni 30 july 2011.antara tarikh penting dalam kamus hidup
ak sebagai seorang insan bergelar anak.hari kelahiran ummi tersayang.
AHMINAH MOHAMMAD.insan yang da banyak memberi semua kebaikan
yang dia ada kepada anak anak nya.memberi telinga utk mendengar
segala cerita suka duka.memberi mulut utk menasihati agar anak 
anak nya masih dijalan yang diredhai-Nya.memberi tenaga utk sentiasa
mampu membesarkan anak anak nya.



anak murid ummi pun panggil 'ummi'.sebab tu ak rasa adik beradik
ak macam ramai je sekarang.haha :)

terima kasih yaALLAH atas pemberian dan anugerah yang tak ternilai buat ku.seorang ibu yang begitu baik.seorang ibu yang begitu memahami.seorang ibu yang begitu penyayang.seorang ibu yang merealitikan segala yang mustahil dimata anak anak nya.seorang ibu yang memberitahu akan kewujudan MU.seorang ibu yang membantu aku untuk terus berada di jalanMU.seorang ibu yang sentiasa mengingati ke arah kebaikan.seorang ibu yang sentiasa menjadi penawar duka.terima kasih yaALLAH.dan ak sangat bersyukur dengan anugerah yang KAU berikan ini.terima kasih.



memang ummi lagi chomel dari sy.hee.




p/s: shopping lagi! :)

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

4 comments:

NARDtheNERD said...

dua2 pun comelll.
:)

NurFahz said...

comey sgt2..ummi n epa.sweet gitu..wish besday kat ummi ea dari fahz =)

Semut Senyum said...

hye gang dot-dot cik semut... waa patot la comey, ummi nye pun mmg dah comey...

Ain said...

so sweet .. :)