Sunday, August 7, 2011

buffet Ramadhan

SALAM SEMUA.

hari ni petang hari pi bazar ramadhan dengan ummi and ayah.
biasa la.ak memang suka melepak lepak di petang hari.
dari tidur.baik pi bazar ramadhan.bley usha makanan sedap sedap
smbil tgok abg handsome handsome. 
* lempang laju laju miss epa atas sikap miang nya -__-! *

selesai je beli beberapa jenis kuih muih dan roti john.tetiba ada kawan
ayah telefon.ajak kitaorg berbuka kat sutera inn.buffet ramadhan la kiranya.
pastu ayah and ummi tgok je beberapa bungkusan plastik kat tangan
ak sambil mengelengkan kepala.pastu ayh ckp ;

 "xpa.yang tu kita makan time sahur."

so hari ni kitaorg sekeluarga berbuka kat sutera inn.buffet ramadhan 
pertama untuk tahun ini.


khusyuk menjamu selera.

sebelum dan selepas makan.ak suka air bandung! :)

 muka kenyang selepas berbuka. :)


da lama xupdate pasal resepi biskut raya kan? ngee.bukan 
xmao update tapi selalu ada program di malam hari.so xsempat.
harap maaf ye semua. :)



p/s : teringat dekat ceera ayub yg selalu bwk sy berbuka puasa .miss u la syg! :)

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

5 comments:

ieda said...

sesekali berbuka di luar sedap gak kan :)

caliph shuriken said...

senyum cmni selepas kenyang
^_________________________^

syafiqakarim said...

haha sesekali makan luar dgn family
adalah benda yg plggg nikmat.
eh,baru sedar birthday kita sama.
haha

selamat berpuasa.jgn ponteng ;p

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

bestnye berbuke kat lua

sekali sekala oke jugak

hehe

Ema Razali said...

amboiii gatai eh na usha abg2 nsem! hehehehe