Saturday, August 13, 2011

Fida dan Mamat Sepah

SALAM SEMUA.

hari ni update blog cepat cepat sebab macam banyak benda lagi
nak disiapkan.malam ni da nak gerak balik klatey.aish.kejap je
plak rasanya kat cni.hee.



entry hari ni nak bercerita pasal 

FIDA DAN MAMAT SEPAH

ehem.ak rasa da ramai yang tahu kot.ak je macam lambat ckit.
ye la dah lama xdgr radio.tgok melodi pun tak.hee.so da mcm
agak ketinggalan la.citer ni pun ak tahu bila kakak ak ada sebut
pasal ni semalam.aish.selalunya ak yg jadi reporter.ehem. -_-

jom jom usha apa komen diorng :

KOMEN MAMAT 
Dalam tempoh mengenali satu sama lain ini, saya dan Fida tak berani lagi nak mengaku bercinta. Kami lebih selesa mengatakan hubungan kami erat, memang baik. Bukan apa, kami risau juga kalau terjadi apa-apa, kan. Andai kata ditakdirkan, insyallah jodoh kami tidak ke mana.

KOMEN FIDA
Walaupun kami berdua dalam proses mengenali hati budi. Saya amat tertarik dengan sikapnya yang amat pentingkan keluarga. Ketika pertandingan Maharaja Lawak, Mamat bersama ahli kumpulannya memang sibuk dengan aktiviti promosi serta latihan. Namun, dia masih sempat menghabiskan masa 2-3 hari bersama ahli keluarga. Dari situ, saya dapat lihat yang Mamat ni memang jenis caring orangnya.

sumber : OH BULAN! 

alahai.sweet nya diorng ni.


kalo ak pun bley tertarik dengan mamat ni.sebab dia kelakar.
tapi ak suka jeff ag.sumpah lawak bila tgok balik video 
maharajalawak dari SEPAH!gelak smpai nangis. :)





p/s: sy tetap setia dgn Fahrin Ahmad. -_-

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

6 comments:

RARA aihara said...

sweet couple....=)

zahidah rosli said...

penah nampak dorang dekat wangsa walk! comel je kot! =)

laskar pelangi said...

untunglah si mamat kalau dapat fida..cun melecun weh;))

Aida Azryn said...

hehe. aida suka mamat sepah. ;D

EYP_g.0.n.z.a.L.3.s said...

baru tao psal ni ..!! hahahahaa .. btw suwitt gak diorang kn .. fida da r comel ..!

Ema Razali said...

salah satu sebab fida tertarik dengan mamat - tandatangan mamat tulisan jawi hihi