Monday, October 10, 2011

Novel for Sale

SALAM SEMUA.

hai hai.fuh! penat sungguh weekend ni sebab join camping bagai.
tapi sgt seronok dan sgt berbaloi.nnti lepas ni ak update
plak pasal training yang ak join selama 3 hari 2 malam di Taman Pertanian.
petang tadi memang ak tido sepenuh hati.hee.malam ni sempat 
plak online jap even esok ada assignment yg nak kena hantar.

hari ni nak tambah koleksi novel terpakai yang nak dijual.
jom jom usha :


novel list :
(korang boleh klik dekat nama novel utk tgok sinopsis)


koleksi baru ditambah :

jodoh atau cinta -rm13 (sold)
cucur bawang kopi o -rm15 (sold)
jangan bilang benci -rm13 (sold)
(top 20 keluaran alaf21)
cinta kontrak -rm15 (sold)
jauh dari cinta -rm15 (sold)






semua novel ni dijual dengan harga yang sgt murah.
so grab now eh.
semua nyer free shipping.novel novel masih dalam 
good condition siap berbalut lagi.



so kepada sesiapa berminat nak beli atau pun sebarang pertanyaan.
just email sy ye.
 
ifa_iwan@yahoo.com






p/s: segalanya pasti akan datang jua. :)

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

8 comments:

admin said...

saya nak book cinta contrak...

email saya: norfa_lyana@yahoo.co.uk

mummy_ayu said...

dah email dah.. :-)

YNA said...

yna suka baca novel..
nanti yna emel ya bila dah usha nak beli yang mana :)

Cik Bambam said...

majalah ujang xde?? ehehhe

Cik tikah said...

kalau minat baca novel, dah lama beli tapi masalahnya tak minat la. hehe..

NANA... said...

nana nk tempah jangan bilang benci..ngan cucur bawang kopi o ye...nana email skrg..nnty reply care pembayaran ye..:)

mummy_ayu said...

dah sampai sia..tq..
http://mummyayu.blogspot.com/2011/10/novel-lagiyg-hari-tu-pun-lum-abis-baca.html

Tihara said...

best2 nye novel2 ni :)