Sunday, January 22, 2012

Tutti Fruiti wit ummi

SALAM SEMUA.

chakkk chakkk.ehem ehem.jangan terkejut plak ya dengan
 layout dan header baru aku.penat seyh mengodek godek blog ni.
da la ak da lama tak men ngan coding blog.hee.tapi berkat keazaman dan 
ketulusan hati.akhirnya. tadddddaaaaa. hee.



by the way.update new entri ni sebab nak sruh korang usha layout baru 
ni je punn.hee.kalo tak update tak da yang nak datang jenguk kan.
cuti sem ni banyak la kenduri kawin yang brlangsung.rumah orang
tu orang ni.smpai dapur tak berasap kat rumah sendri.punya la banyak
jemputan kawin.yang baru kawin tu selamat pengantin baru ya.
especially kepada sepupu aku yang tersayang.yang baru selamat dinikahkan
pada malam ni.alhamdulillah.


berbalik pada tajuk entri.korang pernah makan tak kat tutti fruiti?
ala.yang yogurt tu? yang harga kira timbang tu? pernah tak?
ni nak bagitau.tutti fruiti da bukak dua cawangan kat klatey.
satu kat pengkalan chepa.satu lagi kat kubang kerian.yang kat kubang
kerian tu sangat la dekat ngan rumah ak.so hari hari pun ajak ayah ngan
ummi pi makan dessert kat sana.*itu hanyala angan angan kosong sahaja -_-*


tadi time teman ummi pi mydin beli barang untuk buat hantaran untuk
sepupu aku.kitaorg singgah menyinggah dulu di tutti fruiti.first time ummi
makan kat sana.punya la excited smpai bergram gram yogurt diambil
tanpa mempedulikan duit aku yang sket dalam purse tu.hee.apa apa
pun sgt seronok belanja ummi tadi.bila lagi kan?



ummi dan tuan tanah tengah makan tutti fruiti ngan gembiranya.hee.



p/s: ayuhhh berazam menjadi lebih baik! :)

terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

2 comments:

ciksufi said...

baru pas mkn..yummy2

sea_lavender said...

berazam jd lebih baik =) Insya-Allah~~