Monday, October 12, 2015

REVIEW : Taiwan Dong Ying Snacks

SALAM SEMUA.

Hari ini quick update untuk one of best seafood snack in town. Ha gitu sekali cakap english uols. Disebabkan sekarang ni mood asyik nak makan je. So apalah salah nya bagi review kekadang kat korang. So boleh korang pergi try test cuba sendiri kan.

Minggu lepas aku ke IOI city mall, Putrajaya. Then tempat makan selalu aku lepak adalah dekat absolute thai. Tapi bila da abis makan, jenjalan keliling mall tu. Rasa lapa datang kembali. Rasa macam nak makan je kerja kan. And da taknak makan tempat yang biasa makan. Nak try new place la plak kekononnya kan.

So, I went to Taiwan Dong Ying Snacks. Kedai ni serve makanan tak berat macam nasi tau. Dia ada mee, squid and chicken je. So selalu makan sangat da ayam potong masuk serbuk cili tu kan. So I try GIANT SQUID. Memang giant uols. Besar kedabak. Pastu dia potong potong macam ayam gitu. Miss epa ni memang pengemar seafood. So bila ada peluang dapat makan seafood memang terkinja kinja perasaan gembira.

Giant Squid uols.




Dari segi harga not bad sayangs. Harga lebih kurang chicken jugak. Untuk giant squid tu aku makan rm8.90 satu. Sangat sedap. Sos aku amik fish buritto. Macam takoyaki tuu. 


Gambar tuan tanah lerr sekeping uols.



Till we meet again.





terima kasih daun keladi.komen komen kalo sudi.

1 comment:

♥Fatin Annis♥ said...

Sedaappnyaa nampak giant squid tuu ! nyumm nyumm ! >.<